Osvojite karte!
27

Nakon pet fenomenalnih predstava i nastupa: Na BIScenu stiže komedija “Znaš li?"

L. K.
Ivana Vojinović, Alisa Čajić-Drmać i Emir Fejzić stižu na BIScenu
Ivana Vojinović, Alisa Čajić-Drmać i Emir Fejzić stižu na BIScenu
Nakon odličnih predstava i nastupa u januaru i februaru, martovski program na BISceni donosi fenomenalnu predstavu "Znaš li?“, zakazanu za četvrtak (12. mart) u 21:30 sati.
Nakon jednosedmične pauze, BIScena je nedavno najavila svoj program za mart i april. Na BIScenu prvo dolazi veseli i raspoloženi trio Ivana Vojinović, Alisa Čajić-Drmać i Emir Fejzić sa svojom predstavom “Znaš li?”

Predstavu režiraju upravo iznad pomenuti glumci, a govori o ljubavi, strasti i nesigurnosti koju emocije bude u nama. Predstava provocira, nasmijava, ali i vodi u mračne dubine tri naizgled različita kataktera. Priča počinje kada dvije djevojke čekaju ispred zgrade svaka svog momka da ga iznenade nakon što se vrati sa poslovnog putovanja. Zaplet nastaje kada otkriju da obje čekaju istog momka. Tada odlučuju pripremiti potpuno neočekivan doček i iznenađenje koje neće biti nimalo ugodno. Njegovi pokušaji da zadrži kontrolu nad situacijom čine ovu predstavu duhovitom, ali i otkrivaju najskrivenije emocije svih likova na sceni.

“Nakon prvog mjeseca rada, možemo samo da kažemo da s velikim nestrpljenjem očekujemo nastavak naše scene za raju,” podijelili su s nama ispred BISa: “Najbolji pokazatelj reakcije publike na sve što smo dosada organizovali su upiti za bukvalno sav sadržaj koji nam dolazi na BIScenu u martu i aprilu", dodali su.

BIScena lagano, ali sigurno, postaje mjesto gdje svi gosti mogu da uživaju u malo neobičnijem ambijentu uz kvalitetan scenski sadržaj i domaće craft pivo: “Imati priliku ugostiti ovaj fantastičan trio za nas predstavlja veliku stvar, jer uvjereni smo da će za raju maherski odigrati svoju predstavu i da ćemo svi zajedno uživati ovaj četvrtak,” završili su.

Ukoliko se želite pridružiti i ovaj četvrtak na BISceni i osvojiti dvije karte za predstavu “Znaš li?” koja je rezervisan za 12. mart 2020. godine s početkom u 21:30 sati, sve što trebate uraditi jeste označiti osobu s kojom želite otići ići na nastup na Facebook objavi zvanične stranice portala Klix.ba. Sretni dobitnici/e karata će biti kontaktirani u srijedu (11. mart 2020. godine). Kao i za prethodne predstave i nastupe, i za ovu predstavu smo pripremili šest karata.

A karte u slobodnoj prodaji možete kupiti preko portala kupikartu.ba ili direktno u prostoru Brew Imperial Society, ul. Maršala Tita 56.