Ne propustite je
601

Nakon odličnog "Bosanca na odmoru", u BIS stiže predstava "Cosa Nostra"

L. K.
Belma Salkunić i Minka Muftić u predstavi "Cosa Nostra"
Belma Salkunić i Minka Muftić u predstavi "Cosa Nostra"
Prošli četvrtak, idejni tvorci pod imenom The Brew Co. su službeno pokrenuli novo poglavlje u svojoj priču pod nazivom BIScena, kada je u BIS-u nastupio Rijad Gvozden, a zabava se nastavlja uz predstavu "Cosa Nostra".

Rijad Gvozden sa svojom predstavom “Bosanac na odmoru” je za sve prisutne priredio nezaboravan nastup ispunjen smijehom i pozitivnim raspoloženjem, te na najbolji mogući način dao svoj doprinos kvalitetnom početku BIScene.

U srcu Sarajeva, u prostoru bivšeg kina Imperijal, večer je bila drugačija. Gosti su imali zadovoljstvo da dožive jedinstveno iskustvo uživanja u nastupu, a publika je reagovala najbolje što je mogla – rasprodatom predstavom!

Rijad Gvozden napravio je sjajnu atmosferu u BIS-u
Rijad Gvozden napravio je sjajnu atmosferu u BIS-u

“Ono što smo doživjeli u četvrtak je zaista najbolji mogući vjetar u leđa koji smo mogli dobiti kad je nastavak ove priče u pitanju,” istakao je Orhan Galičić, direktor The Brew Co.: “jer vidjeti ispunjenu salu do zadnjeg mjesta, nasmijanu i raspoloženu publiku nas je podsjetilo još jednom na naše obećanje da će ovo mjesto od prvog dana biti mjesto za raju".

Ukoliko se želite pridružiti službenom pokretnju BIScene i osvojiti dvije karte za duhoviti nastup Minke i Belme "Cosa Nostra" koji je zakazan za 6. februar, sve što trebate uraditi jeste označiti prijatelja s kojim želite otići ići na nastup na Facebook objavi zvanične stranice portala Klix.ba. Sretni dobitnici/e karata će biti kontaktirani u dan prije predstave (5. februar). Za nastup smo pripremili šest karata.