{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Načelnik Jajca: Najozbiljenije razmotriti zahtjeve UNESCO-a

F
28.1.2008. u 20:19
0
0
Načelnik Jajca: Najozbiljenije razmotriti zahtjeve UNESCO-a
0
Načelnik Jajca: Najozbiljenije razmotriti zahtjeve UNESCO-a
Načelnik općine Jajce Nisvet Hrnjić uputio je otvoreno pismo gradonačelniku Mostara Ljubi Bešliću i predsjedniku Gradskog vijeća Muratu Ćoriću te svim političkim strankama koje participiraju u Gradskom vijeću u kojemu ih moli da najozbiljnije priđu rješavanju nastalih problema u najužem gradskom jezgru Mostara te ozbiljno razmotre zahtjeve UNESCO-a.
Načelnik općine Jajce Nisvet Hrnjić u pismu ističe da se trebaju najozbiljnije razmotriti zahtjevi UNESCO-a kako zbog cjelokupnog naslijeđa Bosne i Hercegovine tako i kandidature Jajca za upis na Listu svjetske baštine UNESCO.

"Vjerujemo u vašu zajedničku odlučnost, želju i namjere da i ovu zapreku prebrodite na najbolji način i pronađete rješenje koje će sačuvati vaš i ugled naše zemlje. Naša kulturno-povijesna baština zaslužuje da se predstavi široj javnosti, a ovo je još jedna prilika da zajedno pokažemo zainteresiranost kako lokalne zajednice tako i cijele Bosne i Hercegovine za ostanak Starog mosta i uvrštavanje povijesne jezgre Jajca na Listu svjetske baštine UNESCO-a.

Jajce, grad kamena, svjetlosti i vode, kraljevski grad, grad muzej pod otvornim nebom, grad na obalama rijeka Plive i Vrbasa podržava sve vaše dobre namjere i vjeruje da neće biti upitan upis Jajca na Listu UNESCO baštine", stoji u otvorenom pismu gradonačelnika općine Jajce Nisveta Hrnjića upućenom predstavnicima Grada Mostara.

Proveo 72 minute u ledu

28.01.2008. u 21:32

Nikada više NKOTB?

28.01.2008. u 18:45
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: