|

Monokomedija "Mora od odmora" ponovo u Sarajevu

Monokomedija "Mora od odmora" ponovo u Sarajevu
0
Klix.ba
10.2.2017. u 18:46
0
komentara
0

dijeljenja
Monokomedija "Mora od odmora" ponovo u  Sarajevu
U subotu 11. februara sa početkom u 20 sati u velikoj sali JU Centar za kulturu Sarajevo (Jelića br. 1) ponovo će biti izvedena monokomedija "Mora od odmora“ koju igra bh. glumac mlađe generacije Rijad Gvozden.
"Mora od odmora" je humoristična ispovijest supruga, muža koji se vratio sa mora tri put umorniji nego kad je na odmor krenuo. Na beskrajno duhovit način ispričana priča o odmoru koji se kroz prizmu supruga i oca pretvara u svoju suprotnost umor, znoj i patnju.

Komični konflikti supružnika zbog suvišnih krpica, različitih interesovanja, trošenja novca istinski će nasmijati gledaoce. Suprug, otac štedi svaki dinar, na odmoru se osjeća kao na bauštelu, gunđa, ali izvršava obaveze. Monokomedija progovara o ovisnostima čak i na plaži – poput ovisnosti o mobitelima i facebooku.Monokomedija doživljava veliki uspjeh diljem regiona.
Nema istinskog odmora i diskonektovanja od svega i svakog.

Monokomediju igra glumac Rijad Gvozden koji je ostvario niz veoma zapaženih uloga u teatru kao i na filmu. Rijad tumači čak devet likova, od uloge muža, oca i supruge do prodavača sa Jadrana.

Dođite da se istinski nasmijete.Karte se mogu kupiti dva sata prije početka predstave u Centru za kulturu Sarajevo (Jelića br. 1).
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.