{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mnoštvo sadržaja u Kriterionu za vrijeme SFF-a

S
19.7.2011. u 10:32
0
3
Mnoštvo sadržaja u Kriterionu za vrijeme SFF-a
0
Mnoštvo sadržaja u Kriterionu za vrijeme SFF-a
Tokom trajanja Sarajevo Film Festivala, art kino Kriterion kao dio oficijelnog programa festivala, pripremilo je bogat i zanimljiv sadržaj za sve ljubitelje umjetnosti.
Švedska ambasada u Bosni i Hercegovini, Sarajevski otvoreni centar i Civil Right Defenders u saradnji sa art kinom Kriterion predstavljaju izložbu pod nazivom Article One, posvećenu prvom članu Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima. Izložba će biti održana 21. jula, sa početkom u 19 sati, dok će 22. jula, sa početkom u 12 sati biti održana panel diskusija na temu: Uloga muzeja u savremenom društvu.

U subotu, 23. jula, u art kinu Kriterion održat će se promocija knjige Amira Muratovića "Slatka strast periferije/Enciklopedija Ivice Matića", kao i projekcija kratkih Matićevih filmova, kao dio oficijelnog programa 17. Sarajevo Film Festivala sa početkom u 11 sati.

Za večernju zabavu će biti zaduženi koncerti koje će art kino Kriterion organizovati u tom periodu. Među izvođačima se izdvajaju: Tattoo, Vuneny, Goribor, DJ Audio InFunktion, KZU ole ole i PZU oje oje, Starke, Popis stanovništva, KillingJazzHardcoreBaby i Illusion Art Crew. Više informacija, kao i cijene karata koncerata možete pronaći na oficijelnoj stranici art kina Kriterion www.kriterion.ba, kao i na Facebooku.

U art kinu Kriterion svaki dan od 23. jula u popodnevnim satima, od 16 do 19 sati, održavat će se Music Box. Music Box će ponuditi svim posjetiteljima druženje uz DJ-a i zvukove jazza, reggaea i minimala.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: