{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mladi iz svih krajeva BiH na festivalu omladinske umjetnosti u Fočanskoj Jabuci

12.7.2018. u 08:11
89
4
Mladi iz svih krajeva BiH na festivalu omladinske umjetnosti u Fočanskoj Jabuci
89
Na lokalitetu Fočanska Jabuka u blizini Ustikoline održava se Festival omladinske umjetnosti u kojem učestvuju srednjoškolci iz cijele Bosne i Hercegovine.
Mladi iz Gradačca, Kaknja, Jablanice, Bijeljine, Sarajeva, Bosanskog Šamca, Zavidovića, Maglaja i drugih bh. gradova stigli su na poziv članova Lokalnog tima Goražde Asocijacije srednjoškolaca u BiH.

Za njih su organizirane četverodnevne radionice muzike, glume i fotografije, a u lokalnom timu Asocijacije srednjoškolaca u BiH ističu da je ovo idealna prilika za učenike da pokažu svoju kreativnost. Oni će se, također, educirati o temi aktivizma i volonterizma.

Festival umjetnosti sa sobom nosi nezaboravne ljetne uspomene, avanture, pregršt zabave i znanja, saopćili su iz ovog tima, pozivajući mlade ljude iz cijele BiH da im se priključe.

Projekt je podržao Fond Socijalnog dana Asocijacije srednjoškolaca u BiH, a podršku su pružili i World Vision, Ministarstvo za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport BPK Goražde, Grad Goražde, OŠ Ustikolina te Mješovita zadruga Staza.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: