{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Marijan Đuzel izvedbama na klaviru oduševio publiku

S
20.10.2009. u 09:25
0
0
Marijan Đuzel izvedbama na klaviru oduševio publiku
0
Marijan Đuzel izvedbama na klaviru oduševio publiku
Mladi imotski pijanist Marijan Đuzel sinoć je Galeriji Kraljice Katarine u Mostaru svojim klavirskim koncertom oduševio mostarsku publiku.
Koncert, koji je organiziralo Hrvatsko kulturno društvo Napredak - Glavna podružnica Mostar, bio je pravo osvježenje u kulturnom životu grada Mostara.

Đuzel, iako mlad muzičar, pokazao je izvedbama djela Haydna, Drakulić, Chopina i Prokofjeva, da nije samo odličan tehničar već stvarni virtuoz i profesionalac na čemu bi mu zavidjele puno starije i iskusnije kolege.

Publika je posebno pljeskom nagradila Đuzelovu izvedbu Chopinove Poloneza fantazije op. 61 u as – dur, jer je upravo izvedbom ove skladbe pokazao svoju nadahnutu interpretaciju.

Na ponovni poziv publike Đuzel je kao šećer na kraju izveo i Transcendentalnu etidu br. 10 u f-molu Franza Liszta.

Bez ikakve dvojbe pred Đuzelom je njegovo vrijeme. Dosadašnjim radom, mnogobrojnim nagradama i koncertima pokazuje i dokazuje kako se uz puno truda i rada može uzdići do zvjezdanih visina, a one su mu nadohvat ruke.

Treba kazati i to kako Marijan dolazi iz više nego interesantne porodice. Marijan ima dva brata i tri sestre. Svi su završili ili još uvijek pohađaju srednju muzičku školu, a neki od njih su poput Marijana i studenti Muzičke akademije u Zagrebu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: