Kultura
8

Magacin Kabare uzvraća "Štosem"

Klix.ba
Prvi cjelovečernji stand up show tri stand up komičara, "Štos", bit će predstavljen u sklopu Magacin Kabare Showa u subotu 22. februara.
Šeret, Marko Puljiz pobjednik prvog takmičenja stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine, te Navid Bulbulija i Nino Karamehmedović također učesnici ovog takmičenja, predstavit će "Štos", najnoviji stand up show Magacin Kabarea.

U režiji Emira Kapetanovića stand up komičari će dati rješenje na probleme u komunikaciji, jer kada komunikacija preraste u neverbalnu, njihov odgovor je "Štos".

Uz Filipa Andronika, stand up komičara Magacin Kabarea koji će biti domaćin ove subote, dobre šale, muzika i nagrade neće izostati. Posebnu plesnu atmosferu osigurat će rockabilly muzika, a kako bi ta atmosfera bila potpuna pozivamo sve naše goste da nam se pridruže obučeni u rockabilly stilu, spremni za plesne korake kakve odavno nisu izvodili.

Osim subotnje premijere u sklopu Magacin Kabare Showa, ovog četvrtka na sceni Magacin Kabarea je ponovo Aida Bukva i u uvijek aktuelna priča o crvenkapici i njenim mukama sa vjeronaukom. Za sve događaje u Magacin Kabareu, potrebno je izvršiti rezervaciju putem broja telefona 066 935 337, na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.