{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Magacin Kabare traži najsmješnijeg čovjeka u BiH

14.10.2013. u 12:26
11
4
Magacin Kabare traži najsmješnijeg čovjeka u BiH
11
Magacin Kabare traži najsmješnijeg čovjeka u BiH
U trećoj sezoni Late Nite programa, Magacin Kabare kao još jedan novitet pokreće Šeret, takmičenje stand-up komičara amatera iz cijele Bosne i Hercegovine.
Nakon niza uspješnih nastupa stand-up komičara amatera u okviru večeri otvorenog mikrofona u protekloj sezoni, Magacin Kabare ovog puta uvodi novitet i kroz takmičenje eliminatornog karaktera počinje potragu za najsmješnijim čovjekom u BiH.

Osim glasova publike, žiri kojeg čine predstavnici stand-up scene u Bosni i Hercegovini, kao i regiji odlučit će o takmičarima koji će doći do finala u mjesecu decembru. Najbolji šereti bit će nagrađeni vrijednim robnim nagradama koje je osigurao Mekline, a početkom naredne godine turnejom po bosanskohercegovačkim gradovima i regiji predstavit će svoj talent i svoje autorske šale.

Kako Magacin Kabare uvijek unaprjeđuje svoj rad, ovim takmičenjem donosi i prvi web stream koji će se moći uživo pratiti na partnerskom portaku Klix.ba. Kroz 10 emitovanja, svi zainteresovani koji nisu u mogućnosti doći u caffe club Gogo, moći će pratiti takmičenje u živo.

Takmičenje će se odvijati svakog petka u caffe clubu Gogo i zainteresovani za učešće u takmičenju se još uvijek mogu prijaviti do 05. novembra 2013., putem telefona na broj 066 935 016 ili na e-mail [email protected] Nakon četiri kruga nastupa po tri takmičara prolaze dalje, te će se u finalu za titulu Šereta boriti ukupno 5 takmičara.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: