Nakon "Bluzera"
0

Magacin kabare pripremio "Imače kada"

Sarajevo-x.com
Nakon odlične zabave uz blues kabare "Bluzer", Magacin kabare predstavlja "Imače kada". U četvrtak, 28. jula, posjetioci caffe cluba Gogo će imati priliku pogledati hercegovački kabare "Imači kada", u kojem Mario Knezović predstavlja neobjavljene pjesme bliskog rođaka iz dalekog Perua.

Utorak večer obilježio je blues zvuk u caffe clubu Gogo. Bluzer, kabare u izvedbi Damira Nikšića, pružio je sjajnu zabavu gostima koja se nastavila duboko u noć. Pored odličnih solo blues izvedbi, na sceni su se pojavile Zana Marjanović i Mona Muratović koje su zajedno sa Nikšićem otpjevale neke od pjesama. Osim mladih glumica, Damirov blues popratio je i zvuk usne harmonike Moamera Balihodžića, kojim je potvrđena priča o bosanskom luzeru koji je postao vrhunski bluzer.

Posljednji kabare u ovom nizu "Momak sa jednom navikom" bit će održan u petak 29.07. gdje će Moamer Kasumović, Mona Muratović i Damir Nikšić odgovoriti na pitanje šta se stvarno dogodi kada razbijete ogledalo.

Ulaz na sve predstave je besplatan, a s obzirom na ograničen broj mjesta i velikog interesovanja, rezervacije je moguće izvršiti putem Facebook stranice Magacin kabarea ili na broj telefona 061/ 615 043.