Kultura
11

Magacin Kabare: Kći diže revoluciju u subotu

Klix.ba
Magacin Kabare ovog četvrtka i subote pripremio je najzabavnije teme današnjice, sex i politiku.

Filip Andronik, stand up komičar koji ljepši spol dovodi do ludila svojim škakljivim nastupom u četvrtak napravit će sjajan uvod za subotnji Magacin Kabare Show. Striper je one man show o sexu u kojem je sve istina osim izmišljenih dijelova. Filip razotkriva sve i osigurat će sjajnu zabavu i mnogo smijeha.

Nakon sexy i zabavnog četvrtka, dočekujemo nimalo dosadnu subotu, jer ove subote Magacin Kabare donosi revoluciju u svom Magacin Kabare showu. Svi koji se pridruže ove subote imat će priliku prisustvovati prvom predstavljanju Marka Puljiza na sceni Magacin Kabare.

Marko je pobjednik Šereta, prvog takmičenja stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine, a publika ga je upamtila po sjajnim šalama o A, B i C fazi Alipašinog Polja. Kao domaćin večeri zajedno sa sekom Reuf, osigurat će dobro raspoloženje za Kći, glavni kabare subotnjeg Magacin Kabare showa koji je još prije godinu dana progovorio upravo o svim društvenim problemima o kojima se ovih dana veoma burno raspravlja.

Teške teme ostaju ispred vrata caffe cluba Gogo, ali Magacin Kabare pronalazi način da se upravo na te teme dobro ismijete i zabavite uz mnogo muzike, plesa, ali i vrijednih nagrada.

Za sve događaje u Magacin Kabareu, potrebno je izvršiti rezervaciju putem broja telefona 066 935 337, na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.