{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Magacin Kabare donosi smijeh u gradove Bosne i Hercegovine

6.11.2013. u 09:43
0
2
Magacin Kabare donosi smijeh u gradove Bosne i Hercegovine
0
Magacin Kabare donosi smijeh u gradove Bosne i Hercegovine
Foto: Haris Čalkić
Nakon predstave u Banjoj Luci, Magacin Kabare priprema gostovanja i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine.
U prethodne tri godine rada Magacin Kabare je ostvario saradnju sa mnogim komičarima, glumcima kao i pozorištima iz drugih gradova Bosne i Hercegovine, ali i šire, te se u ovoj sezoni planira još više posvetiti širem predstavljanju kabaretskog koncepta koji priprema i izvodi u Caffe clubu Gogo.

Ekipa Magacin Kabarea i njihovi partneri pobrinut će se da pozitivna energija i smijeh dođe do što više ljudi u našoj državi, ali i šire.

"Podrška našeg partnera Petrola bit će nam od značajne pomoći u ovoj sezoni kada pripremamo novi projekat u koprodukciji sa gradskim pozorištem Jazavac i to ne samo za ovaj projekat. U Caffe clubu Gogo, nam dolaze takmičari iz nekoliko gradova Bosne i Hercegovine koji su se plasirali u naredni krug takmičenja Šeret za najboljeg stand up komičara amatera u BiH", izjavio je Emir Kapetanović, umjetnički direktor Magacin Kabarea.

Magacin Kabare svojim radom već tri godine oživljava zapostavljene teatarske forme u Sarajevu, te namjerava da u budućnosti koncept modernog kabarea približi što većem broju ljudi, predstavljajući tako kulturu, humor i talenat mladih profesionalaca koji rade u Magacin Kabareu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: