Kultura
14

Liga šupljaka premijerno u subotu u Magacin Kabareu

Klix.ba
Nakon prošlosedmične premijere one man show-a Zločin i kafana, ove subote Magacin Kabare premijerno predstavlja još jedan stand up show.

Dino Ćatović, Jasmin Džemiđić i Darko Batoić, tri stand up komičara, finalisti Šereta, takmičenja stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine, koje se održalo prošle godine u Magacin Kabareu, pridružili su se ekipi Magacin Kabarea i u subotu predstavljaju svoj prvi stand up show "Liga šupljaka".

U režiji Emira Kapetanovića koji je prije mjesec dana režirao i prvi stand up show "Štos" u kojem su nastupili pobjednik Šereta Marko Puljiz i komičari Navid Bulbulija i Nino Karamehmedović, ove subote predstavit će novu priču kroz šale stand up komičara. Svakodnevni šupljaci i teme koje se same nameću uz najvažniju sporednu stvar na svijetu uokvireni u Ligu šupljaka osigurat će urenbesnu subotnju zabavu i puno smijeha.

Od samog nastanka Magacin Kabarea, stand up komedija je imala svoje mjesto u repertoaru, a priključivanjem novih članova i sa novim predstavama, svi ljubitelji stand up komedije sada će još češće moći uživati u šalama domaćih stand up komičara.

Rezervacije za sve događaje Magacin Kabarea mogu se izvršiti putem broja telefona 066 935 337, na e-mail [email protected] kao i putem Facebook stranice Magacin Kabarea.