{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Koncert violinistice Melike Hadžić u Holandiji

S
3.4.2009. u 16:17
0
0
Koncert violinistice Melike Hadžić u Holandiji
0
Koncert violinistice Melike Hadžić u Holandiji
U prostorijama Ambasade Bosne i Hercegovine u Kraljevini Holandiji je 2. aprila 2009. godine održan koncert violinistice Melike Hadžić, bosanskohercegovačke umjetnice koja živi i radi u Rotterdamu, Kraljevina Holandija.
Ambasadorica Bosne i Hercegovine u Kraljevini Holandiji Miranda Sidran-Kamišalić pozdravila je prisutne i zahvalila se na velikom odzivu ambasadorima, članovima diplomatskog kora, kulturnim i javnim radnicima, te prijateljima BiH i umjetnosti. Iskoristila je priliku da se zahvali prisutnima na podršci aktivnostima Ambasade BiH u promociji umjetnika mlade i srednje generacije, te afirmiranih i priznatih umjetnika u BiH i inozemstvu, u okviru ovogodišnjeg serijala kulturnih događaja koji su otpočeti prije dva mjeseca otvaranjem izložbe fotografija Mladena Pikulića. Ambasadorica je istakla da je koncert ujedno i prilika za proslavljanje 6. aprila, Dana grada Sarajeva.

Polusatnom koncertu je prisustvovalo više od 100 uzvanika iz diplomatsko-političkih, umjetničkih i privredih krugova Holandije, među kojima i brojni zvaničnici Uprave za jugoistočnu Evropu MVP-a Holandije, ambasadori, diplomate, predstavnici međunarodnih organizacija sa sjedištem u Den Haagu, nevladinih organizacija, holandskih i bh. umjetnika, saopštili su iz Ureda za odnose s javnošću MVP-a BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: