{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Koncert "U susret Božiću i Novoj godini" u Kaknju

20.12.2014. u 17:27
2
3
Koncert "U susret Božiću i Novoj godini" u Kaknju
2
Koncert "U susret Božiću i Novoj godini" u Kaknju
Približavaju nam se Božićni i Novogodišnji blagdani, a posebnu večer pripremaju učenici Muzičke škole "Katarina Kosača Kotromanić" iz Žepča, područno odjeljenje Čatići - Kraljeva Sutjeska, kojeg vodi Marina Kovač.
Nastupit će na klaviru: Nives Bojić, Ismihana Vehab, Ana Marić, Sara Pezer, Marija Šain-Pavlić, Dario Šipić i Franjo Duvnjak, a Ana-Marija Tomić će otpjevati divnu pjesmu One Baby Boy.

Pored Ana-Marije, zapjevat će i Martina Jozinović, ali i Vesna Tomičić uz pratnju gitare (Perica Ramljak) i klavira na kojem će zasvirati gost koncerta pijanist Bartolomej Stanković iz Visokog.

Mlada kakanjska gitaristička nada Ahmed Neimarlija nastupa s kompozicijom Pastorala, a budući kakanjski akademski muzičari, Melika Buza (klavir) i Benjamin Drijenčić (truba) također će predstavit svoja umijeća muziciranja publici na predstojećem koncertu.

Vrlo uspješna i nadarena gimnazijalka Martina Andrijević obogatit će koncert recitiranjem Božićne poezije, a Župni zbor "Sveta Cecilija" iz Kaknja pod vodstvom sestre Berte Antunović otpjevat će najljepše Božićne pjesme.

Koncert će se održati u Domu kulture u Kaknju u ponedjeljak, 22. decembra 2014. s početkom u 18 sati, a nakon koncerta publiku očekuje prigodan domjenak.

Koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom Slavena Katičića, predsjednika Općinskog vijeća Općine Kakanj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: