Sarajevo
0

Komšić primio delegaciju Kid’s Festivala

Sarajevo-x.com
Predstavnici delegacije, predvođeni direktoricom Kid’s Festivala Susanne Prahl-Landžo zahvalili su članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću na konstantnoj podršci njihovome radu, te mu predstavili ovogodišnje aktivnosti u kojima će, kao i svake godine do sada, učestvovati djeca iz cijele Bosne i Hercegovine.

Ovom prilikom su naglasili kako je prvenstveni cilj Festivala upoznati i zbližiti djecu iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, te im pružiti priliku da se međusobno druže i upoznaju.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić još jednom je ponovio da u potpunosti podržava ovaj festival, a iskrene čestitke na, kako je rekao, plemenitom i hvale vrijednom poslu koji obavljaju, uputio je cijeloj ekipi. Još jednom je naglasio kako ga iskreno raduje što Kid’s Festival okuplja djecu iz cijele Bosne i Hercegovine i što ih na taj način zbližava i daje im priliku da se druže.

Direktorica Kid’s Festivala Susanne Prahl-Landžo pozvala je člana Predsjedništva Komšića da i ove godine posjeti Kid’s Festival, što je Komšić sa zadovoljstvom i prihvatio, saopšteno je iz Komšićevog ureda.