{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Komedija "Cosa nostra" umjetničke grupe "Satya" nastavlja bh. turneju

14.5.2013. u 12:20
0
0
Komedija "Cosa nostra" umjetničke grupe "Satya" nastavlja bh. turneju
0
Komedija "Cosa nostra" umjetničke grupe "Satya" nastavlja bh. turneju
U okviru bh turneje "Cosa Nostra", duhovita priča o neobičnom susretu dvije potpuno različite žene, u subotu 11. maja gostovala je u Gradačcu, u sklopu jubilarnih 40. Gradačačkih književnih susreta.
Predstavi koja je održana u Domu kulture i koja je doživjela izvanredan prijem kod gradačačke publike prisustvovao je i načelnik općine Gradačac Edis Dervišagić.

Podsjetimo da u predstavi igraju prvakinja Drame Narodnog pozorišta Sarajevo, Minka Muftić široj javnosti poznata po ulogama iz brojnih TV i filmskih projekata ("Viza za budućnost", "Lud, zbunjen, normalan", "Nebo iznad krajolika", "Belvedere") i Elma Ahmetović, mlada glumica Pozorišta mladih, široj javnosti poznata iz TV serije "Dva smo svijeta različita". Scenografiju za predstavu potpisuje Marijela Margeta-Hašimbegović, a režija je povjerena Mireli Trepanić, poznatoj po režiji komedije "Ja, mahaluša".

Ovu sjajnu komediju publika u Tuzli moći će pogledati već 16. maja u Narodnom pozorištu Tuzla, a 18. maja u Domu kulture Kakanj uživat će kakanjska publika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: