|

Komedija "Cosa Nostra" stiže u Travnik

Komedija "Cosa Nostra" stiže u Travnik
5
Klix.ba
16.12.2012. u 21:15
2
komentara
5

dijeljenja
Komedija "Cosa Nostra" stiže u Travnik
Komedija "Cosa Nostra" pored redovnih igranja u Sarajevu nastavlja sa gostovanjima u bh. gradovima.
"U Travniku, u Centru za kulturu, u srijedu 19. 12. s početkom u 19 sati Travničani će imat priliku uživati u ovoj komediji o ženama, nevjernim muškarcima, strategijama, igrama na sreću, prijateljstvu i brdu para!", poručila je umjetnička grupa Satya.

"Cosa nostra" je duhovita priča o dvije žene koje se susreću u nesvakidašnjem ambijentu i zaključuju da su u ljubavnom trokutu s jednim muškarcem. Traje borba, smišlja se strategija, prave planovi... pitanje je kome će on na kraju pripasti?

"Glumica Minka Muftić koja je autor čitavog projekta se raduje svakom igranju predstave i uživa igrajući životne avanture dvije žene - od momenta upoznavanja, do donošenja ključne odluke šta učiniti u veoma važnom trenutku svog života. Njena partnerica u predstavi je Belma Košutić, izvanredna mlada glumica koja se izvrsno snašla u žanru komedije te iznova oduševljava duhovitim improvizacijama", saopćili su iz Satye.

Predstava je nastala u produkciji Umjetničke grupe "SATYA" i Centra za kulturu"Sarajevo", a kao saradnici su Marijela Margeta-Hašimbegović, Mirela Trepanić, Edita Hajrulahović i Adis Omerović.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...