17. augusta
6

Klix.ba vas vodi na urnebesnu predstavu "Đurologija" na Jahorini

Klix.ba
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Kultna predstava Branka Đurića Đure "Đurologija" bit će odigrana 17. augusta u hotelu "Vučko" na Jahorini s početkom u 21 sat. Portal Klix.ba najbržim čitateljima poklanja 2x2 ulaznice.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima "Top lista nadrealista" i "Audicija", Branko Đurić Đuro kroz "Đurologiju" doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima "Top lista nadrealista" i "Audicija" Branko Đurić Đuro kroz "Đurologiju" doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show "Đurologija", kako ga i sam Đuro voli nazivati, ustvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u 90-minutnom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Sve koji do sada još nisu uspjeli pogledati ovu kultnu predstavu, a i "ponavljače" koji uvijek rado dođu ponovo uživati uz Đurine skečeve, Đuro poziva na novu dozu smijeha.

Ukoliko želite ulaznicu, podatke (ime i prezime, broj telefona) pošaljite na email [email protected] uz napomenu "Đurologija".