Kultura
29

Jubilej Šaltera 22 i sjajna zabava uz Rabiju, Lanu i Seku Reuf

Klix.ba
Rabija Šuvalić, poznata društvena hroničarka u četvrtak slavi 30. igranje Šaltera 22 i priprema urnebesnu proslavu.

Sanela Krsmanović ovog četvrtka 30. put će izaći pred publiku u caffe clubu Gogo u liku Rabije Šuvalić i ispričati priče iza diskrecione linije. Rabija je uvijek vesela i puna života i stoga je za ovaj jubilej pripremila malo slavlje i specijalnog gosta iznenađenja. Zagarantovanu zabavu i sjajan provod Rabija će nastaviti i u subotu uz Rabija, Lana i Seka Reuf Show.

"Zaista sam sretna da predstava kojom sam debitovala u Magacin Kabareu i koja mi je otvorila mnoga vrata u profesionalnom svijetu slavi svoje 30 igranje. Osjećam veliku zahvalnost prema svojoj publici na povjerenju koje traje preko dvije godine i iskreno se radujem igranjima koja slijede", izjavila je Sanela Krsmanović povodom malog jubileja Šaltera 22.

Nakon prošlosedmične sjajne zabave uz premijeru novog stand up show-a Liga Šupljaka, smijeh se nastavlja i ove sedmice. Uz sjajne šale od kojih su se neke mogle vidjeti u tv formatu "Priče iza diskrecione linije" u kojem su Rabija i Lana redovno davale svoj društveni osvrt, ove subote na sceni Magacin Kabarea pridružit će im se i Seka Reuf koja će pjesmom rasplesati goste u caffe clubu Gogo.

Proslava 8. marta u Magacin Kabareu uz Rabiju, Lanu i Seka Reuf Show bila je jedna od boljih zabava u gradu, a ove subote će se sjajna atmosfera i nezaboravno druženje uz smijeh, pjesmu, ples i vrijedne nagrade sigurno ponoviti.

Za sve događaje u Magacin Kabareu, potrebno je izvršiti rezervaciju putem broja telefona 066 935 337, na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.