"Ja, mahaluša" u Domu mladih u Sarajevu

S
Sarajevo-x.com
30.11.2011. u 14:29
0
4
"Ja, mahaluša" u Domu mladih u Sarajevu
0
"Ja, mahaluša" u Domu mladih u Sarajevu
Najveći pozorišni hit ove godine u BiH, kabare predstava ''Ja, mahaluša'', zbog velikog interesa publike, osim u Kamernom teatru 55 igrat će i u drugim dvoranama našeg glavnog grada.
Desetog decembra će se ''mahalati'' na kultnoj sarajevskoj sceni u Domu mladih koji će za ovu priliku biti pretvoren u zatvoreni amfiteatarski prostor.

Predstava ''Ja, mahaluša'' do sada je imala 28 izvođenja koje je publika nagradila istinskim oduševljenjem.

Za ovu komediju o muško-ženskim odnosima traži se karta više jer nudi originalnu zabavu kroz jedinstven bosanski humor, lucidan tekst, osmišljen izbor muzike, pokret i plesne tačke.

Predstava je rađena prema istoimenom bestseleru Indire Kučuk-Sorguč, a glavnu ulogu tumači Nela Đenisijević koja je dosadašnjim izvođenjima pobrala sve simpatije publike. Režiju i dramaturgiju potpisuje Mirela Trepanić, a uz Nelu u predstavi igraju Nenad Tešić i Ansambl Cabaret.

Svi zainteresovani karte mogu nabaviti na platou Skenderija i štandu kod Gradske tržnice od 30. novembra po cijeni od 10 KM ili rezervisati pozivom na broj telefona 033/211-016 ili putem e-maila [email protected]


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: