|

Izložba fotografija 'Crno, bijelo u boji'

Izložba fotografija 'Crno, bijelo u boji'
0
S
Sarajevo-x.com
17.11.2009. u 08:00
3
komentara
0

dijeljenja
Izložba fotografija 'Crno, bijelo u boji'
Vijeće mladih Gornja Tuzla raspisuje konkurs za izložbu fotografija simboličnog naziva „Crno, bijelo u boji“u trajanju do 7.12.2009 god., koja predstavlja vaše viđenje kako dobrih tako i loših navika mladih ljudi u našem društvu.
Kategorija „Crno“ predstavlja fotografije sa lošim navikama, običajima i porocima mladih. Kategorija „Bijelo“predstavlja fotografije sa pozitivnim primjerima djelovanja mladih u bilo kojoj društvenoj sferi, te kategorija „U boji“ fotografije sa izuzetno dobrim primjerima djelovanja mladih u zajednici.

Pravo učešća imaju svi mladi od 14-29 godina sa područja opštine Tuzla.
Svaki učesnik može poslati najviše dvije fotografije u svakoj kategoriji (ukupno 6 fotografija), pri čemu se treba obratiti pažnja na kvalitet i rezoluciju slike.
Svi zainteresovani mogu slati svoje fotografije na e-mail adresu [email protected] zajedno sa svojim ličnim podacima i kontakt telefonom.

Izložba fotografija će biti 15.12.2009. god. u 18 sati u prostorijama Društvenog doma Gornja Tuzla, gdje će za najbolje 3 fotografije, izabrane od strane žirija, biti uručene i vrijedne nagrade.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...