{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Il Giardino Armonico očarali festivalsku publiku

S
22.7.2011. u 12:46
0
0
Il Giardino Armonico očarali festivalsku publiku
0
Višestruko nagrađivani talijanski ansambl “Il Giardino Armonico“u sklopu 62. Dubrovačkih ljetnih igara nastupio je u atriju Kneževa dvora uz umjetničko vodstvo cijenjenog flautiste Giovannia Antoninija.

“Il Giardino Armonico”je jedan od najcjenjenijih i najkvalitetnijih europskih ansambala koji se bavi osviještenom, autentičnom interpretacijom rane muzike .

Ansambl okuplja prvorazredne muzičare usavršene u izvedbi rane muzike na autentičnim instrumentima i redovito gostuju na brojnim eminentnim festivalima širom svijeta. Nastupaju u najvećim koncertnim dvoranama i osvajaju prestižne nagrade kao što je nagrada “Grammy” koju su 1999. godine osvojili za “Vivaldi Album” s Ceciliom Bartoli za renomiranu izdavačku kuću “Decca”.

Foto: Sarajevo-x.com
Foto: Sarajevo-x.com

“Il Giardino” je zaslužio dugotrajni pljesak za nadahnutu izvedbu reprezentativnog izbora muzike kompozitora baroka i zlatnog doba La Serenissime, uključujući Castella, Merule, Legrenza, Vivaldia i Galuppia. Koncert kojim su se ovoljetnoj festivalskoj publici predstavili u Kneževu dvoru izveden je pod nazivom “A Venezia !”.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: