{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ibrica Jusić publici poklonio pjesme za svaku dušu

F
FENA
7.8.2008. u 16:40
0
2
Ibrica Jusić publici poklonio pjesme za svaku dušu
0
Ibrica Jusić publici poklonio pjesme za svaku dušu
Goraždanski “Festival prijateljstva” ugostio je i Ibricu Jusića, kantautora i umjetnika koji već više od 40 godina publici svih generacija poklanja najljepše ljubavne pjesme praćene zvucima gitare.
Učinio je to i sinoć u ponovnom susretu s Goraždanima nakon gotovo 30 godina.

“Davno je bila 1979. godina kada sam nastupao u tadašnjem Domu kulture na koji čuvam lijepe uspomene. I večeras mi je bilo predivno. Jako sam zadovoljan prijemom i gostoprimstvom, samo mi je malo žao što je neki vlasnik obližnjeg kafića tvrdoglavo puštao glazbu i kvario ugođaj ljudima koji su došli da me čuju i kojima to treba omogućiti. Stoga, zbog budućih festivala bilo bi lijepo donijeti neku uredbu na nivou grada da, dok se događaju programi festivala nijedan kafić ne pušta glazbu, a sve ostalo je bilo na nivou”, kazao je nakon koncerta Ibrica Jusić u čijem je šarolikom repertoaru istinski uživala brojna publika.

Ovaj vječni dubrovački trubadur i sinoć je pokazao koliko je prepoznatljiv po svojoj emotivnoj i upečatljivoj interpretaciji, uz pjesme za svaku dušu, kako i sam kaže - od Šekspira do sevdaha.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: