{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


I Vi možete pročitati jednu knjigu svaki dan

S
18.2.2009. u 09:36
0
3
I Vi možete pročitati jednu knjigu svaki dan
0
I Vi možete pročitati jednu knjigu svaki dan
Instruktor Programa razvoja intelektualnih sposobnosti britanskog Buzan centra Branislav Maričić održat će u Domu mladih u Tuzli, u četvrtak 19. februara, sa početkom u 17 sati, besplatno uvodno predavanje o temi "Brzo i efikasno čitanje".
Tokom 45-minutnog predavanja, prisutni će imati priliku da sazanaju zašto sporo čitamo i kako je moguće povećati brzinu čitanja. Bit će im pojašnjeno koje se tehnike trebaju savladati, koje rezultate mogu da očekuju i dobit će odgovore na sva pitanja o temi brzog čitanja.

"Zapanjuje činjenica da od sedmog razreda osnovne škole većina ljudi ne čini ništa kako bi unaprijedili svoju brzinu i efikasnost čitanja. Obzirom da živimo u 21. vijeku, vijeku informacija, Interneta, velike brzine promjena i neophodnosti brzog usvajanja novih znanja, postupaka, metoda i disciplina, nameće se kao imperativ da svaka osoba koja se bavi učenjem ili je zaposlena, uvježba i usvoji tehnike brzog i efikasnog čitanja", smatraju organizatori iz tima iMIX.

Internacionalni predavač - instruktor Programa razvoja intelektualnih sposobnosti britanskog Buzan centra Branislav Maričić, je u proteklih 10 godina održao više od 200 seminara o temama "Brzo čitanje", "Briljantno učenje", "Savršeno pamćenje i koncentracija" i "Mape uma u poslovnoj primjeni".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: