{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Humanitarna predstava "Ja, mahaluša" u Kamernom 55

15.5.2012. u 10:21
131
1
Humanitarna predstava "Ja, mahaluša" u Kamernom 55
131
Humanitarna predstava "Ja, mahaluša" u Kamernom 55
Pozorišna predstava "Ja, mahaluša" bit će održana u ponedjeljak, 21. maja, u 20 sati u Kamernom teatru 55. Ova predstava će biti humanitarno odigrana za Fondaciju Sanela Redžepagić, a novac će biti upotrijebljen u svrhu direktne pomoći ženama oboljelim od raka dojke.
Udruženje za afirmaciju kulturnih vrijednosti FILTER i Kamerni teatar 55 pokretači su ove humane akcije kojom kao umjetnici žele očuvati sjećanje na svoju kolegicu Sanelu Redžepagić, koja je prije nekoliko godina preminula od ove opake bolesti, a kao građani žele biti dio onih društveno aktivnih snaga koje rade na senzibiliziranju javnosti i podizanju svijesti o ovoj bolesti.

"Pozivamo sve pojedince, grupe, poslovne subjekte... ako su u mogućnosti da učestvuju u ovom humanom aktu i zajedno sa glumcima, cjelokupnim ansamblom i tehnikom, koji su se odrekli honorara, daju svoj doprinos u podsjećanju javnosti na ovu populaciju", saopćeno je.

Cijena karte je 20 KM i može se rezervirati putem telefona 033 550 475 ili kupiti na blagajni Kamernog teatra 55.

Predstava "Ja, mahaluša" je najveći pozorišni hit u našoj zemlji i do sada ju je pogledalo 30 hiljada gledatelja. Režiju i dramatizaciju bestsellera Indire Kučuk-Sorguč potpisuje Mirela Trepanić. U predstavi igraju: Nela Đenisijević, Nenad Tešić i Ansambl Cabaret.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: