{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
HT Eronet i ove godine generalni sponzor SFF-a

S
22.7.2011. u 14:41
0
0
HT Eronet i ove godine generalni sponzor SFF-a
0
HT Eronet i ove godine generalni sponzor SFF-a
HT Eronet i ove je godine generalni sponzor Sarajevo Film Festivala, nedvojbeno najznačanije kulturne manifestacije u Bosni i Hercegovini, ali i regiji.
Povodom početka 17. Sarajevo Film Festivala, a i dugogodišnje saradnje HT Eroneta i SFF, u Sarajevu je održana i press konferencija na kojoj su govorili direktor SFF-a Mirsad Purivatra i zamjenik predsjednika Uprave HT Eroneta Davor Daraboš.

Purivatra je ovom prigodom zahvalio HT Eronetu na dugodišnjoj saradnju.

"Danas je HT Eronet jedan od najprepoznatljivijih brendova u Bosni i Hercegovini i jedan od najozbiljnijih kompanija. Kako se razvijamo Sarajevo Film Festival svih ovih godina razvijao se i HT Eronet i nama je zadovoljstvo što ova saradnja traje tako dugo. Cijeli naš filmski tim korisiti jasno usluge HT Eroneta i više smo nego zadovoljni, posebno što iz godine u godinu imamo nove ponude i komunikacijske mogućnosti", kazao je Purivatra.


"Počašćeni što ovo naše partnerstvo traje godinama i što smo desna ruka Sarajevo Film Festivala. Rekli bismo našim sloganom: Jer vrijedi – vrijedi i SFF, a vrijedi i HT Eronet“, kazao je na pres-konferenciji Davor Daraboš i dodao: "Mi i ove godine, kao i prethodnih godina, svojim korisnicima nudi svojevrstan privilegiran status kad je riječ o filmskim projekcijama. Govorim naravno o pogodnosti SMS rezervacija ulaznica koju naši korisnici rado i naveliko koriste, ali i posebnim ponudama usluga tokom trajanja festivala. I ove godine ljetno kino na otvorenom nosi naziv !hej Open Air Cinema, prema našem prepaid brandu !hej. U sklopu programa Domaćin filma, predstavit ćemo film 'The Guard' na završnoj večeri festivala, 30.07. upravo u !hej Open Air Cinema. Ove godine svojim korisnicima nudimo i još jednu pogodnost, mogućnost da u svako vrijeme putem SMS poruke mogu saznati što će se prikazivati u Ljetnom kinu !hej naredni dan. Sve posjetitelje pozivamo da svakako nakon projekcije glasaju i za svoje filmske favorite, budući da je HT Eronet sponzor i Nagrade publike za najbolji film, te smo najsretnijim glasačima osigurali i vrijedne nagrade".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: