Chopped & Screwed vas pozivaju
0

Hip Hop vikend u Sa Clubu!

Sarajevo-x.com
Chopped & Screwed vas poziva na jedan od najvećih hip-hop događaja u gradu Sarajevu ove godine.

Nakon uspješno organizirane Enasove i Skojine promocije u AG-u, odlučili smo napraviti korak više i priuštiti sarajevskoj publici kremu domaće hip-hop scene, uz još par gostiju iz regije, kao i dvije legende DJ PHAT PHILLIE-A I J-RO-a (ALKAHOLIKS).

U dva dana, kroz binu "SA Cluba" prodefilirat će mnoštvo izvođača, za koje s pravom možemo reći da su ono najbolje što ovaj dio regiona ima za ponuditi. Pored organizatora Chopped & Screwed ekipe (Agrez, ARS NOVA, Enas, MGB, Skoja), mikrofone će užariti Frenkie, Mayer, Mučenička Grupa, Kontra & Shtuka, King Mire & Brčkobeatz ali i mnogi drugi, dok će se za zagrijavanje atmosfere pobrinuti DJ Phat Phillie - DJ Etna & Agrez.

Da ne bi sve ostalo samo na nastupima, odlučili smo napraviti i mali "Graffiti workshop", koji će se odvijati prvog dana "Weekenda" s početkom u 16:00h, ali i projekciju filmova vezanih za "hip-hop" kulturu koji će prethoditi nastupima prvog i drugog dana.

Writteri će svoje znanje demonstrirati na velikim platnima koja će ukrašavati zidove kluba, tako da će klub zaista isijavati "hip-hop" atmosferu, upotpunjenu pravom repčugom. Ovo je ono što ste oduvijek čekali, ovo je ono što ne smijete propustiti!

Karte za oba dana biti će puštene u pretprodaji puštene u pretprodaji po cijeni od 10 KM, dok će cijena karte na dan partyja biti 7 KM.

Pored "SA Cluba" otvara se shop sa cd-ima, knjigama, vinilima te ostalim stvarima vezanim uz muziku i tu će se i za vrijeme Weekenda moći kupiti official, ali i demo izdanja raznoraznih izvođača, uključujući i ove koji nastupaju.