|

Heineken Music u Mostaru

Heineken Music u Mostaru
0
S
Sarajevo-x.com/ Linden.ba
2.8.2006. u 15:10
0
komentara
0

dijeljenja
Heineken Music u Mostaru
U subotu 5. augusta na platou ispod Starog mosta u Mostaru bit će održan "Heineken Music Party", kojeg organizira Fondacija "Ask Sarajevo" iz Sarajeva u saradnji sa firmom "Bereas", zastupnikom "Heinekena" za BiH. Cijena ulaza na ovaj događaj bit će 3 KM, a u cijenu ulaznice uključena je i konzumacija jednog "Heinekena".
Početak "Heineken Music Partya" najavljen je za 21 sat, a prva će se na scenu popeti grupa "Elemental" iz Hrvatske. Uslijedit će nastupi grupa "Skroz" i "Dubioza kolektiv" iz BiH, a kompletan događaj bit će začinjen skokom sa bakljama sa Starog mosta, u izvedbi jednog od članova Kluba skakača "Mostari".

Medijski pokrovitelji "Heineken Music Partya" u Mostaru su Radio "Dobre vibracije" i Federalna televizija, koja će realizirati i polusatnu reportažu sa ovog veoma atraktivnog muzičkog događaja.

Nakon završetka programa u klubu "Alibaba", koji se nalazi u pecćni pokraj Starog mosta, bit će održan after party za učesnike i goste "Heineken Music Partya". Nastupit će odlični DJ Dario Kalea.

Podsjećanja radi, jedan "Heineken music Party" već je 14. jula održan na "Panonskom jezeru" u Tuzli, a tokom 12. Sarajevo Film Festivala, Međunarodni centar za djecu i mlade Novo Sarajevo, gdje će se dešavati zabave za goste Festivala, nosit će naziv "Heineken Music Stage".
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.