Kultura
0

Heineken Music u Mostaru

Sarajevo-x.com/ Linden.ba
U subotu 5. augusta na platou ispod Starog mosta u Mostaru bit će održan "Heineken Music Party", kojeg organizira Fondacija "Ask Sarajevo" iz Sarajeva u saradnji sa firmom "Bereas", zastupnikom "Heinekena" za BiH. Cijena ulaza na ovaj događaj bit će 3 KM, a u cijenu ulaznice uključena je i konzumacija jednog "Heinekena".

Početak "Heineken Music Partya" najavljen je za 21 sat, a prva će se na scenu popeti grupa "Elemental" iz Hrvatske. Uslijedit će nastupi grupa "Skroz" i "Dubioza kolektiv" iz BiH, a kompletan događaj bit će začinjen skokom sa bakljama sa Starog mosta, u izvedbi jednog od članova Kluba skakača "Mostari".

Medijski pokrovitelji "Heineken Music Partya" u Mostaru su Radio "Dobre vibracije" i Federalna televizija, koja će realizirati i polusatnu reportažu sa ovog veoma atraktivnog muzičkog događaja.

Nakon završetka programa u klubu "Alibaba", koji se nalazi u pecćni pokraj Starog mosta, bit će održan after party za učesnike i goste "Heineken Music Partya". Nastupit će odlični DJ Dario Kalea.

Podsjećanja radi, jedan "Heineken music Party" već je 14. jula održan na "Panonskom jezeru" u Tuzli, a tokom 12. Sarajevo Film Festivala, Međunarodni centar za djecu i mlade Novo Sarajevo, gdje će se dešavati zabave za goste Festivala, nosit će naziv "Heineken Music Stage".