Kultura
0

"Heineken Music Stage" u Centru za mlade na Grbavici

Sarajevo-x.com
U organizaciji Fondacije "Ask Sarajevo" i firme za odnose s javnošću i oglašavanje "Linden", a pod pokroviteljstvom Ministarstva za kulturu i sport Kantona Sarajevo u Sarajevu će od 17. do 25. avgusta biti održan projekat "Heineken Music Stage", na kojem će između ostalih nastupiti: Laibach, Kosheen, Dubioza kolektiv, Jinx i mnogi drugi .

Naime, tokom trajanja 13. Sarajevo Film Festivala u prostoru Centra za djecu i mlade na Grbavici bit će održani sljedeći partiji:

Petak, 17. avgust - RAIFFAISEN LEASING PARTY: "Flamingosi" Subota, 18. avgust - DUREX PARTY: "Laibach" Nedjelja, 19. avgust - JACOBS PARTY: "Mostar Sevdah Reunion" Ponedjeljak, 20. avgust - SEEYN PARTY: "Hladno pivo" Utorak, 21. avgust: JOHNNIE WALKER PARTY: Boban i Marković Orchestra Srijeda, 22. avgust: BIRTHDAY PARTY: "Skroz" i "Dubioza kolektiv" Četvrtak, 23. avgust: AXE PARTY: "Kosheen" Petak, 24. avgust: HYPO GROUP PARTY: "Jinx" Subota, 26. avgust: CLOSING PARTY: "Fiasco" i "Kultur Shock"

Ulaz na sve događaje u sklopu projekta "Heineken Music Stage" bit će slobodan za VIP goste Sarajevo Film Festivala, a određen broj ulaznica pripast će i sponzorima projekta.

Manji broj ulaznica bit će pušten u slobodnu prodaju, koja počinje 15. avgusta, a ulaznice će se moći kupiti na blagajni Centra za djecu i mlade na Grbavici.