{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gradsko vijeće sutra o spomen-obilježju djeci opkoljenog Sarajeva

F
29.1.2007. u 12:45
0
0
Gradsko vijeće sutra o spomen-obilježju djeci opkoljenog Sarajeva
0
Gradsko vijeće sutra o spomen-obilježju djeci opkoljenog Sarajeva
Prijedlog Odluke o određivanju lokacije za podizanje spomen-obilježja svoj djeci opkoljenog Sarajeva 1992.-1995. godina na dnevnom je redu sutrašnje sjednice Gradskog vijeća Grada Sarajeva.
Vijeće će razmatrati i Prijedlog Odluke o formiranju organizacionog odbora Susreta mladih unije glavnih gradova centralne i jugoistočne Evrope, Prijedlog Odluke o visini novčanog iznosa pojedinačne i grupne Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva u 2007. godini te Prijedlog Odluke o organizaciji Gradske uprave Grada Sarajeva

Gradsko vijeće će razmatrati i Prijedlog Odluke o pristupanju izradi Regulacionog plana “Gazin Han”, Prijedlog Odluke o usvajanju Izmjena i dopuna Regulacionog plana Rekreaciono-zabavnog centra “Pionirska dolina”, te Prijedlog Odluke o provođenju Izmjena i dopuna tog regulacionog plana.

Na sjednici bit će razmatran i Prijedlog Odluke o uspostavljanju saradnje između gradova Sarajeva i Skoplja, Prijedlog Odluke o prihvatanju pokroviteljstva Grada Sarajeva nad XXIII internacionalnim festivalom Sarajevo “Sarajevska zima 2007.” te Nacrt Odluke o usvajanju izmjena i dopuna Regulacionog plana Gradskog centra “Marijin-Dvor” – II faza i Nacrt Odluke o provođenju izmjena i dopuna tog regulacionog plana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: