{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gradsko vijeće sutra o dodjeli priznanja “Počasni građanin Grada Sarajeva”

F
28.1.2008. u 14:48
0
0
Gradsko vijeće sutra o dodjeli priznanja “Počasni građanin Grada Sarajeva”
0
Gradsko vijeće sutra o dodjeli priznanja “Počasni građanin Grada Sarajeva”
Prijedlog Odluke o dodjeli priznanja “Počasni građanin Grada Sarajeva” bit će razmatran na sutrašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Sarajeva.
Na dnevnom redu je i Prijedlog Odluke i izmjenama i dopunama Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama, Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o održavanju grobalja lokalnog značaja na području grada Sarajeva, Prijedlog Odluke o pristupanju izradi Regulacionog plana “Buča Potok 1”, Prijedlog Programa saradnje s općinama i gradovima u zemlji za 2008. godinu te Prijedlog Programa saradnje s bratskim i prijateljskim gradovima.

Gradsko vijeće Grada Sarajeva razmatrat će i Prijedlog Okvirnog programa obilježavanja 6. aprila, Dana Grada Sarajeva u 2008. godini, Prijedlog Okvirnog programa kulturne manifestacije “Dani Friedrichshafena u Sarajevu”, Prijedlog Okvirnog programa kulturne manifestacije “Dani Sarajeva u Beču”, te Prijedlog Odluke o prihvatanju nominacije Grada Sarajeva za domaćina 29. kongresa Međunarodne asocijacije izdavača (IPA) 2012. godine.

Također, bit će razmatran i Prijedlog Odluke o prihvatanju pokroviteljstva Grada Sarajeva nad XXIV internacionalnim festivalom Sarajevo “Sarajevska zima 2008.”, Prijedlog Odluke o visini iznosa pojedinačne i grupne Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva u 2008. godini, Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Ugovor o korištenju Doma oružanih snaga BiH te Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Ugovor o sufinansiranju projekta obnove zgrade Doma oružanih snaga BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: