{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Golden Card za jedinstven doživljaj 21. Sarajevo Film Festivala

29.7.2015. u 11:59
0
2
Golden Card za jedinstven doživljaj 21. Sarajevo Film Festivala
0
Golden Card za jedinstven doživljaj 21. Sarajevo Film Festivala
I ove godine Sarajevo Film Festival nudi priliku rezervacije Golden Card, koja svima koji je posjeduju omogućava jedinstven doživljaj festivala.
Osim olakšane i brže rezervacije ulaznica za filmske projekcije iz svih programa 21. Sarajevo Film Festivala, Golden Card nudi i niz drugih pogodnosti kao što su susret sa Festivalskim gostima, pozivnice za brojne festivalske prijeme i prateće sadržaje festivala, prisustvo otvorenim razgovorima sa najeminentnijim gostima Festivala, kao i olakšan pristup festivalskim lokacijama i informacijama vezanim za ulaznice, termine i programe.

Također, svi članovi Golden Card Cluba uz njihovu Golden Card dobijaju i Loyality Card kina Meeting Point koja im omogućava pozivnice za premijere filmova tokom cijele godine u kinu Meeting Point.

Svi zainteresirani, svoje Golden Card mogu birati u četiri paketa:Classic – Single, Classic – Double, Premium – Single i Premium Double Golden Card.

Broj Golden Card 21. Sarajevo Film Festivala je ograničen, zato rezervišite na vrijeme svoju karticu i budite dio velike porodice SFF prijatelja.

Rezervaciju svojih Golden Card, kao i više informacija svi zainteresirani mogu naći na web stranici 21. Sarajevo Film Festivala www.sff.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: