Kultura
0

Filip Andronik i stand up u banjalučkom KSET Pubu

Klix.ba
Filip Andronik
Filip Andronik
Nakon dvije godine u Banjoj Luci sa svojim cjelovečernjim programom ponovo nastupa Filip Andronik, stand up komičar iz Sarajeva.

Ovaj događaj nastavlja razvoj stand up kulture u tom gradu.

Iskusniji, nabrijaniji i raspoloženiji, Filip dolazi zabaviti banjalučku publiku svojim šalama u nedjelju 13.3. u 21 sat u u KSET Pubu.

Pričat će o svemu: o iskustvu bistvovanja striperom, odnosno strip crtačem, o svojim doživljajima sa nebrojenih avantura vožnji autobusima, TV programima, reklamama, muško-ženskim odnosima... Dobar provod publike je zagarantovan, poručuje Filip.

Ovog puta, na sceni će mu se kao domaćini i kao podrška pridružiti Dušan, Mirko i Igor, banjalučki komičari poznatiji pod firmom "Sirotanovići".

Filip Andronik je stand up komičar iz Sarajeva. Autor je dvije samostalne stand up predstave, učestvovao je u zajedničkim predstavama sa glumcima/komičarima te organizovao i vodio večeri otvorenog mikrofona i takmičenja komičara amatera. Nastupao je na festivalima stand up komedije u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.