|

Evropska noć teatra u Magacin Kabareu

Evropska noć teatra u Magacin Kabareu
16
F
FENA
16.11.2012. u 18:02
0
komentara
16

dijeljenja
Evropska noć teatra u Magacin Kabareu
Magacin Kabare će u subotu 17. novembra u caffe clubu Gogo svojim "Late Nite Show-om" i predstavom "Kći" obilježiti teatarsku manifestaciju "Evropske noći teatra".
Predstava "Kći", u kojoj glavnu ulogu tumači glumica Mona Muratović, a režiju potpisuje Emir Kapetanović, doživjela je svoju premijeru početkom nove sezone Magacin Kabarea.

Kapetanović na scenu postavlja ubistvo sa četiri miliona osumnjičenih i glumicu koja nije detektiv, ali kreće u potragu za ubicom i dokaze pretvara u umjetnost, saopćeno je iz Magacin Kabarea.

"Istinski vjerujem da pozorište mora biti jako zabavno, a da pri tome ne izgubi na kvalitetu. I ova manifestacija je dokaz oživljavanja pozorišta, a Magacin Kabare svojim konceptom i radom to kontinuirano radi. Nastojimo ponuditi publici izlaz, koji nam je svima jako potreban. U našim predstavama se ljudi prepoznaju, histerično smiju i zabavljaju", izjavila je glumica Mona Muratović.

Cijena ulaznice je 10 KM, a prethodno je potrebno izvršiti rezervaciju mjesta putem Facebook profila Magacin Kabarea, e-maila: [email protected] ili na broj telefona 066 935 337.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.