Evo kad stiže u BKC
96

Enis Bešlagić na slatkim mukama u Sarajevu: Rasprodao dva, najavio i treći termin za predstavu

N. O.
Bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić posljednjih dana rasprodaje dvorane širom regije sa svojom predstavom "Da sam ja neko", a sad je u Klix Studiju s Emelom Burdžović najavio i treći termin za Sarajevo.

Bešlagić je tek nedavno objavio termin sarajevske premijere predstave, a karte za Bosanski kulturni centar su rasprodane u rekordnom roku. Nakon toga, objavio je još jedan termin, a ulaznice su "nestale" i za drugi datum.

Stoga "Da sam ja neko" bit će izvedena u Sarajevu u tri puta (za sada), a Enis je u Klix Studiju otkrio u kakvim je problemima bio za pronalazak termina za održavanje predstave.

"Sretnu me ljudi u gradu i kažu: 'Ej doći ćemo na predstavu', ja kažem i drugi termin je rasprodan. Znači, otvaramo treći termin", kazao je Bešlagić.

Naime, premijera predstave bila je zakazana za 29. april, a drugi termin bio je 15. maj. Međutim, kako u BKC-u nisu imali termin nakon ovih, oslobođen je dodatni 22. aprila - te će kako je Enis pojasnio zapravo premijera predstave u Sarajevu biti odigrana tada.

"Sad će treća predstava biti prva. Tako je 22. april prvi termin, a drugi su rasprodani", kazao je.

Otkrio je i kako i u Zagrebu planira još dva datuma odigravanja predstave, nakon što je nedavno rasprodao premijeru.