Kultura
2

Dvostruko više smijeha uz Rabiju i Crvenkapicu u Magacin Kabareu

Klix.ba
Iako je Magacin Kabare zvanično završio svoj Late Nite Program, zajedno sa caffe clubom Gogo, priprema specijalne događaje za juni.

Najpoznatiji likovi Magacin Kabarea Rabija Šuvalić i Crvenkapica, prvi put ove subote će se sresti na sceni u caffe clubu Gogo i specijalnom zabavom obilježiti početak "Svjetskog kod Goge". Kako je publika Magacin Kabarea navikla, zabava i odlično druženje neće izostati ni ove subote. Magacin Kabare i caffe club Gogo u junu poklanjaju specijalne večeri i sjajna druženja, potpuno besplatno.

Uvijek aktuelna Crvenkapica i rođena sarajka Rabija Šuvalić po prvi put zajedno na sceni, pripremit će specijalno druženje za subotnju večer, kojom će najaviti niz događaja koji će biti organizovani u toku mjeseca juna, povodom Svjetskog prvenstva u fudbalu.

Sjajne glumice Sanela Krsmanović i Aida Bukva, ove subote će dokazati zašto Rabija i Crvenkapica, nose titule najsmješnijih likova Magacin Kabarea.

Luda zabava, tropski kokteli, promotivna pića, nagradne igre, utakmice i zmajevi vladat će caffe clubom Gogo, a Magacin Kabare će se sa odličnom ekipom glumaca i komičara pobrinuti da pripremi sjajnu atmosferu za praćenje utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Iako je ulaz slobodan, zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je izvršiti rezervaciju putem broja telefona 066 935 337, na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.