{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Drugi seminar Briljantnog učenja u Tuzli

S
1.4.2009. u 13:06
0
0
Drugi seminar Briljantnog učenja u Tuzli
0
Drugi seminar Briljantnog učenja u Tuzli
U Tuzli će se slijedećeg vikenda 4. i 5. aprila 2009. godine, održati drugi po redu seminar Briljantnog učenja, u prostorijama Doma mladih Tuzla.
"Polaznici će na seminaru naučiti kako da uče lako, motivisano, efikasno, brzo i sa zadovoljstvom. Ovladat će tehnikama koje će im omogućiti da u svakoj fazi učenja (prijem informacija, pamćenje, integracija naučenih činjenica u sistem znanja i primjeni znanja u praksi) budu znatno efikasniji i brži. Naučit će kako da organizuju svoje vrijeme i bilješke, na pravi način pristupe materijalu za učenje, otkriju i afirmišu svoj stil učenja, jasno definišu ciljeve, poboljšaju samopouzdanje i povećaju motivaciju, bez obzira da li je u pitanju školsko gradivo, materijal za ispit, stručna literatura, neka vještina ili strani jezik“, ističu predstavnici organizatora.

"Seminar će voditi internacionalni predavač Branislav Maričić - instruktor Programa razvoja intelektualnih sposobnosti britanskog Buzan centra, koji je u proteklih 10 godina održao više od 200 seminara o temama "Brzo i efikasno čitanje", "Briljantno učenje", "Savršeno pamćenje i koncentracija", te "Mape uma u poslovnoj primjeni".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: