Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SENZACIJA!!!!!! svaka cast svima koji su ucestvovali u ovom projektu!!!
kusturice popij jednu hajde hajde
Neka se je snimio ovaj film ovako nam je svima, doktori, apotekari, farmacija sve u sprezi, natjecu se ko ce vise pacijentu da uvali otrova, ( lijekova ) jer imaju velike provizije, uplacene godisnje odmore, skupe "seminare" po inostranstvu od proizvodjaca lijekova, apoteke nicu ko pecurke, ljekarska etika na dnu dna, svi uz posao i privatne ordinacije i samo vas salju jedan drugom, organizovani ko koza nostre.
a jel nemanja dobio nagradu?i on sa dodikom i monikom snima pornić u višegradu,i on bi nagradu
cestitam mošnjaci! ovdje ste u ovoj socijalnoj tematici neprikosnoveni! ovo u suštini i nije film nego dokumentarac o prosjecnom mošnjaku! al ljude to gane, naravno i mene, ta ružna mošnjačka sudbina! pa od Kuduz Beće, pa naovamo vječna ste inspiracija jadnika i socijale! o Alija gdje su te zlatne kaške što obeća svojim đih.adlijama? sjeme vam se zatrlo jadničko! ne može šaht ostat od vas i vašeg "privređivanja" jadnici lojavi
Ocito da je B i H izvor svih dobrih tema za stvaranje dobrih filmova. Samo se treba u njoj roditi i tako osjecati da bi to sve razumio. Svaka cast na medvjedu. Medvjed simbolise snagu.
Svaka cast...ovo je tuzna istina svih nas ne samo roma...i onih koji ne rade,i koji rade a ne uplacuju im se doprinosu...i oni kojima se uplacuju doprinosi ali i dalje sve placaju...sramota cijele drzave...samo cemu pouka filma ako se samo uzelo u razmatranje situacija kusurica-tanovic...puno vecu poentu moramo da izvucemo iz ovoga...ovde smo svi u istom sosu...i krckamo se...ovo je film,koji se mogao snimiti i u nasim kucama...ovo smo mi...ljudi probudite se...
Danis dobiva nagrade prikazujući Bošnjake po svijetu kao cigane ili prikazujući agresiju na BiH kao građanski rat, ničija zemlja, niko nije kriv isto kao Kusturica i on je dobivao nagrade za istu tematiku kao uostalom i Ivo Andrić na drini ćuprija, prikazujući BiH kao tamni vilajet, a Bošnjake kao divljake koji nabijaju na kolac
To svaka cast ponosna na vas !!! :D Pohvale za cijeli tim :D
ako se prikazmo ko cigani dobijamo sva priznanja, cigani su muzikalan narod i sve to, ali ima i drugacija bosna
Zna li iko pouzdano koliko je ovaj film kostao?Prvo se pominjala cifra od:17000 EURa,zatim:20000,a upravo slusam na vijestima BHT1,da je kostao:30000 EURa?! U svakom slucaju iskrene cestitke!
Nadimak 17.02.2013. u 11:31 Cestitke! Smatram da ovo nije film samo o Romima i diskriminaciji prema Romima, nego je ovo film o svim BH gradjania koji prolaze torturu kada su bolesni i budu prisiljeni doci na vrata ovim korumpiranim bijednicima od ljekara! TAKO JE! ovakav je tretman za sve obicne ljude...nek vidi europa u kakvoj rupi se narod pati!
Nadimak@ Da li si ikada cuo za rijec:Bunt,Kolac,Asov,Sacmarka,Kamen,Noz,Sacekusa,Saobracajka,Konopac i sl.??? Ja stvarno ne znam svi se kao zale na ove ili one a sve ostaje samo na kukanje do slijedecih izbora!? da budem iskren kada bi neko pokusao da ugrozi zivot moje majke,oca,brata,sestre i sl ja bih isto tako njemu i njegovoj familiji bez predumisljanja ugrozio zivot u svakom pogledu ne mareci za posledice... E sada sto ima dosta ckapia u BiH pa bi i jare i pare i Izbore i stranke i Demokratiju i nerad i kafu i trac i internet i besplatnog dr. i dzabalebarenje e to je vec druga prica!!
sinoc u prilogu sa dodjele nagrada pominje nazifa a o danisu ni mukajet
Cestitke! Smatram da ovo nije film samo o Romima i diskriminaciji prema Romima, nego je ovo film o svim BH gradjania koji prolaze torturu kada su bolesni i budu prisiljeni doci na vrata ovim korumpiranim bijednicima od ljekara!
jesmo zeljni bilo kakvog uspjeha
Do samo par dana ranije svi ste pljuvali Tanovica i pisali da kopira Kusturicu a sada bi mu lizali i paksu od dragosti jer je dobio dva srebrena medvjeda... Ja stvarno ne znam kakav je to karakter,osoba,zvijer da se moze tako lako transformirat i odjednom postati kao dobar i pozitivac...Gnjiga ostaje gnjida kako god okrenes.......... Tanovicu svaka cast,drago mi je da sa prikazivanje istine dobijas nagrade jer Istina je najbolji put do pobjede!