Kultura
0

Djelo "Ja, mahaluša" na 22. Sajmu knjige i učila

FENA
Na 22. Sajmu knjige i učila koji se održava od 21. do 26. aprila u sarajevskoj Skenderiji, na štandu TKD "Šahinpašić" naći će se i knjiga "Ja, mahaluša" Indire Kučuk-Sorguč.

Bit će to prilika da se šire čitateljstvo upozna sa sadržajem ove knjige i druži sa našom poznatom kolumnisticom. Svaka kolumna je zasnovana na istinitim događajima i tretira određeni fenomen kao što su na primjer muške i ženske sponzoruše, pokondirane tikve, gospođe ministarke, žene, a i muškarci u klimaksu, zavodnici po budželaru, švalerancija, seksualni tabui na sve načine, današnje svekrve, studentske veze, dvostruki životi, ljubav preko žice, tj. Interneta i drugo.

I sve je to garnirano specifičnom ironijom bosanskog čovjeka da se svakom koji pročita kolumnu na kraju učini da se dobro zabavljao.

U četvrtak, 22. aprila, od 15 do 18 sati, Indira Kučuk-Sorguč će potpisivati knjigu svim zainteresiranim koji su nestrpljivo iščekivali izlazak "Azre" da bi čitali ove interesantne priče ali i onima koji se po prvi put susreću s bosanskom verzijom "Seks i grada".