|

Disneyjevi klasici: "Potraga za Nemom" u prodaji od 14. novembra

Disneyjevi klasici: "Potraga za Nemom" u prodaji od 14. novembra
0
Klix.ba
14.11.2013. u 11:17
1
komentara
0

dijeljenja
Ove jeseni Tropik i Egmont vam predstavljaju kolekciju od 25 izabranih Disneyjevih priča.
Došlo je vrijeme da i novim generacijama Disneyjeve bajke uljepšaju djetinjstvo. Mališani, ali i njihovi roditelji, moći će da uživaju u pričama koje je na svoj jedinstven način prenio Walt Disney svojim nezaboravnim ilustracijama koje zauvijek ostaju u srcima velike i male djece.

Od 10. oktobra svakog četvrtka na kioscima širom zemlje će se naći nova slikovnica. Urađene u tvrdom povezu, sa prelijepim ilustracijama na 64 stranice, ove slikovnice postat će sastavni dio brojnih porodičnih biblioteka. U kolekciji "Disney klasici - Priče uz koje se sretno raste" nalaze se "101 Dalmatinac", "Petar Pan", "Mala sirena", "Bambi", "Kralj lavova" i mnogi drugi naslovi.

Šesta knjiga - "Potraga za Nemom" odvesti će nas dubuko u okean do Velikog koraljnog grebena gdje upoznajemo Nemu, malenu ribu klauna koja živi sa svojim ocem Marlinom. Dok je Nemo još bio u jajetu, majku mu je zgrabila velika i opasna riba – barakuda. Ostalo je samo jedno maleno jaje iz kojeg se izlegao mali nestašni Nemo. Marlin se tada zakleo da će stalno paziti na svog sina i da neće dopustiti da mu se išta dogodi. Sve je bilo u redu dok Nemo nije stasao za školu, kada ga je uhvatio je ronilac na koraljnom grebenu i odveo ga u nepoznatom smjeru. I ova priča ima sretan završetak, a Marlin i Nemo će nas podsjetiti da su malene ribe klaunovi dovoljno hrabre za velike podvige u životu.

Svima koji propuste neku od knjiga u redovnoj prodaji, bit će omogućeno da ih naruče putem službene web stranice www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 062/747-704. U prodaji se nalazi kolekcija na latinici i ćirilici, a iz produkcijskih razloga knjige na ćirilici neće biti puštane u prodaju prema rednom broju koji se nalazi na knjizi.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...