|

Disneyevi klasici: "Bambi" u prodaji od 5. decembra

Disneyevi klasici: "Bambi" u prodaji od 5. decembra
0
Klix.ba
5.12.2013. u 11:33
1
komentara
0

dijeljenja
Ove jeseni Tropik i Egmont predstavljaju kolekciju od 25 izabranih Disneyjevih priča.
Došlo je vrijeme da i novim generacijama Disneyjeve bajke uljepšaju djetinjstvo. Mališani, ali i njihovi roditelji, moći će da uživaju u pričama koje je na svoj jedinstven način prenio Walt Disney svojim nezaboravnim ilustracijama koje zauvijek ostaju u srcima velike i male djece.

Od 10. oktobra svakog četvrtka na kioscima širom zemlje će se naći nova slikovnica. Urađene u tvrdom povezu, sa prelijepim ilustracijama na 64 stranice, ove slikovnice postat će sastavni dio brojnih porodičnih biblioteka. U kolekciji “Disney Klasici - Priče uz koje se sretno raste" nalaze se "101 Dalmatinac", "Petar Pan", "Mala sirena", "Bambi", "Kralj lavova" i mnogi drugi naslovi.

Od četvrtka, 5. decembra, na kioscima će se naći “Bambi”, deveta knjiga iz kolekcije Disney klasici. Felix Salten napisao je priču o lanetu Bambiju, a Walt Disney je 1942. godine po njoj napravio nezaboravni dugometražni crtani film. Tako je ova priča postala nezaobilazna u zabavi i sazrijevanju svakog djeteta savremenog svijeta. Iako prepričana bezbroj puta, priča o Bambiju će vas iznova ganuti i podsjetiti vašu djecu koliko je važno slušati roditelje, Felix Salten je objavio još nekoliko knjiga za djecu: "Bambijeva djeca", "Petnaest zečeva" i "Dobro društvo".

Svima koji propuste neku od knjiga u redovnoj prodaji, bit će omogućeno da iste naruče putem službene web stranice www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 062/747-704. U prodaji se nalazi kolekcija na latinici i ćirilici, a iz produkcijskih razloga knjige na ćirilici neće biti puštane u prodaju prema rednom broju koji se nalazi na knjizi.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...