Kultura
577

Dino Merlin otvara novu sezonu Magacin kabarea

FENA
U nedjelju, 14. septembra, započinje nova sezona druženja uz poseban projekat Magacin Kabare Show, koji Magacin Kabare realizuje zajedno sa televizijom PinkBH.

Magacin Kabare Show je cjelovečernji zabavni show u kojem će se uz pjesmu, muziku, ples i smijeh, glumačkoj ekipi na sceni pridružiti i bend, ali i najpoznatije zvijezde regije koje će se predstaviti kroz glumu i skečeve.

Domaćica večeri, glumica Zana Marjanović ugostit će domaće i regionalne muzičke, glumačke, sportske i estradne zvijezde, te sa njima i sjajnom ekipom muzičara, stand up komičara i glumaca Magacin Kabarea, u intimnoj kabaretskoj atmosferi prolaziti kroz škakljive i neispitane teme poznate kafani i njenim gostima, ali ne i televiziji.

Gost prvog show-a je Dino Merlin, koji će pored svojih provjerenih muzičkih kvaliteta, pokazati i glumačke. Kako je Dino spasio naš show i koju tajnu krije jedan od hitova sa njegovog novog albuma otkriva prvi Magacin Kabare Show.

  • Uvijek sam željela da BIH ima show poput nekadašnjeg showa Frank Sinatre ili Judy Garland. Moj san se ostvario zahvaljujući talentovanim i vrijednim ekipama Magacin Kabarea i televizije Pink BH. Ono što smo napravili je autentični bosanski proizvod: duhovit, zabavan program uz naše najpopularnije pjesme - rekla je Zana Marjanović povodom početka nove sezone Magacin Kabarea.