Kultura
14

"Crvenkapica" i "Kći" u Magacin Kabareu

Klix.ba
Bajka za odrasle "Pjesma nad fetvama" i crna komedija "Kći" ove sedmice bit će izvedene na sceni Magacin Kabarea.

Aida Bukva kao Crvenkapica ovog četvrtka ponovo dolazi na scenu u caffe clubu Gogo.

Kako je pala iz vjeronauke i došla u glavni grad polagati pred komisijom, te šta je sve prethodilo njenim problemima, ispričat će vesela Crvenkapica koja svaki put oduševi mnogobrojnu publiku Magacin Kabarea.

Nakon Pjesme nad fetvama u režiji Emira Kapetanovića, u subotu vas očekuje još jedan sjajan Magacin Kabare Show i crna komedija "Kći" čiju režiju također potpisuje, umjetnički direktor Magacin Kabarea.

Mona Muratović kao "Kći" dat će odgovor na pitanje ko je ubio gospodina, a zajedno sa Šeretom Markom Puljizom i poznatom Sekom Reuf osigurat će nezaboravno druženje uz neizostavnu nagradnu igru za koju je nagrade obezbijedila kompanija Orbico. Iako Kći odgovara na ozbiljno pitanje, teške teme ostaju ispred vrata caffe cluba Gogo, jer Magacin Kabare pronalazi način da se upravo na te teme dobro ismijemo i zabavimo uz puno muzike, i plesa.

Za sve događaje u Magacin Kabareu, potrebno je izvršiti rezervaciju putem broja telefona 066 935 337, na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.