{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Cosmopolitan Academy u Sa clubu

S
Sarajevo-x.com
5.9.2005. u 11:37
0
0
Cosmopolitan Academy u Sa clubu
0
Cosmopolitan Academy u Sa clubu
Nakon što je u saradnji sa Sarajevo Film Festivalom organizirala sve after partyje 11. SFF-a, Fondacija Ask Sarajevo će, u okviru svog projekta "Cosmopolitan Academy", producirati u septembru u "Sa clubu" niz kulturnih i muzičkih događaja.
Projekat "Cosmopolitan Academy“, započet postavljanjem djela Damira Nikšića na četiri velika jumbo plakata u Sarajevu, koji ima za cilj promoviranje kozmopolitskih vrijednosti. U okviru tog projekta u septembru će "Sa Clubu“ ugostiti umjetnike iz pet zemalja - kaže Andreja Dugandžić, projekt menadžerica "Cosmopolitan Academyja".

Nastupi grupa "Dubioza kolektiv", "Elemental", "Validna legitimacija", "The Beat Fleet", te nekoliko DJ partya, samo su neka od dešavanja, koja će se u okviru ovog projekta desiti u "Sa Clubu" u septembru.

Projekat „Cosmopolitan Academy“ neće biti vezan isključivo za "Sa Club", već će u skorijoj budućnosti posjetiti još neke klubove u Sarajevu, a, uz dosadašnje izložbe Damira Nikšića i Nina Maričića, uskoro će realizirati i izložbu mladog sarajevskog slikara Sulejmana Haljevca – kaže Andreja Dugandžić.

Ona otkriva kako će se u sklopu svih ovih dešavanja 10. septembra održati i party, kojim će Fondacija "Ask Sarajevo" obilježiti dvije godine uspješne saradnje sa Mrežom mladih jugoistočne Evrope i Danskom asocijacijom za međunarodne odnose. Specijalno za tu priliku iz Norveške će stići i jedna od osnivačica Fondacije, te članica njenog upravnog odbora, gđica Cathrine Wideroe Shetelig.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: