{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Casting i talent agencija Zona organizovala druženje sa glumcima i gostima Sarajevo Film Festivala.

20.8.2014. u 20:00
30
27
Casting i talent agencija Zona organizovala druženje sa glumcima i gostima Sarajevo Film Festivala.
30
Casting i Talent agencija Zona večeras je na lokaciji Industry Terrace Sarajevo Film Festivala u hotelu Evropa organizirala druženje sa glumcima i gostima Sarajevo Film Festivala.
Povod za koktel koji Zona ove godine organizira su uspješni filmski projekti na kojima su Agencija i glumci radili proteklu godinu. Na druženju su bili prisutni članovi CineLinka, učesnici iz svih zemalja, reditelji, producenti, glumci - prijatelji, poslovni partneri agencije Zona i gosti festivala.

"Ovo je naš 4. party po redu party i izgleda da će ovo postati tradicionalno dešavanje, s tim da je ove godine organiziran u saradnji sa Sarajevo Film Festivalom, u okviru CineLinka i industry sektora. Ono na što smo najviše ponosni trenutno jeste to da imamo dva filma u programima SFF-a – "Redoslijed nestanaka" sa Goranom Navojcem i "Snowpiercer" sa Adnanom Haskovićem koji će se prokazati na zatvaranju SFF-a", Izjavila je za Klix.ba Anila Gajević, direktorica casting i talent agencije Zona.

Ona je dodala da mimo Festivala, slave i uspjeh filma koji je imao premijeru 13. Augusta u Los Angelesu. U pitanju je "The November Man", hit u kojem uz Piercea Brosnana igraju Amila Terzimehić i Mediha Musliović, a koji krajem augusta kreće u svjetsku distribuciju.

Anila Gajević je dodala da Zona očekuje još neke filmske projekte kao što su "Child 44" sa Feđom Štukanom, te italijanski film "Ne pitaj zašto" u kojem se našlo mnogo njihovih glumaca. Također, i hrvatski glumac Goran Navojec je dobio ulogu u jednoj NBC-evoj seriji, a casting za nju je snimio upravo dok je bio u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: