{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BNP Zenica podržat će omladinski projekat

Z
30.6.2011. u 13:39
0
1
BNP Zenica podržat će omladinski projekat
0
BNP Zenica podržat će omladinski projekat
BNP Zenica (Foto: ZEDA)
Direkcija Bosanskog narodnog pozorišta Zenica odlučila je podržati projekat "Aktivizam u mladosti – profit u starosti 2011.", koji će u narednom periodu realizirati Služba za društvene djelatnosti Općine Zenica.
Cilj ovog izuzetno korisnog projekta za mlade članove naše zajednice je pružanje mogućnosti srednjoškolcima i studentima da jedan školski dan zamjene danom rada u preduzećima i institucijama. Tog dana svi zainteresovani će imati priliku upoznati se sa praktičnim radom i načinom funkcionisanja pojedinih firmi, što im, nažalost, obrazovni sistem ne može ponuditi. Na ovaj način će mladi ostvariti kontakte s potencijalnim poslodavcima.

Radni dan za studente i učenike zakazan je za 08.jula, kada će BNP Zenica u jednodnevni radni odnos primiti nekoliko mladih ljudi, koji će dobiti priliku da pokažu svoje profesionalne vještine i upoznati se sa poslovnom praksom Pozorišta. Sredstva koja mladi ljudi zarade toog dana biti će uplaćena na žiro račun Doma mladih, a koristit će se za njegovu rekonstrukciju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: