|

BiH u petak dobija najsmješnijeg komičara amatera

BiH u petak dobija najsmješnijeg komičara amatera
33
Klix.ba
26.12.2013. u 16:22
2
komentara
33

dijeljenja
BiH u petak dobija najsmješnijeg komičara amatera Publika caffeu Gogo (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Takmičenje stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine, Šeret, na finalnoj večeri u petak, 27. decembra, dobit će svog prvog pobjednika.
Navid Bulbulija, Adnan Ćatović, Darko Baotić, Jasmin Džemiđić i Marko Puljiz ovog petka bore se za titulu najsmješnijeg stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine.

Takmičar koji je svoj posljednji nastup izveo solo bez gitare, ponosni Alipašinac čijim šalama se smiju i oni koji nisu iz Sarajeva, stand up komičar koji će u finalu ipak nastupiti bez štaka, najpoznatiji sit-down komičar Bosne i Hercegovine kao i komičar koji je u strahu od otkaza, uvijek pripremao nove šale kako bi šef bio ponosan i zadovoljan, novim šalama publici u caffe clubu Gogo zadat će težak zadatak da odaberu najboljeg.

Nakon što se u polufinalnom krugu voditelju i članu žirija Filipu Andorniku pridružio Dušan Jokić, komičar iz Banja Luke za finalnu večer glasove najboljima ponovo će zajedno sa Filipom davati Sanela Krsmanović, glumica Magacin Kabarea.

Strida biciklo, JBL Charge, iPod Shuffle i Maglite baterije su nagrade koje će osvojiti pet najsmješnijih, a koje je osigurao Mekline. Najbolji Šeret osim Strida bicikla, osvaja i angažman u Late Nite programu Magacin Kabarea, a u saradnji sa partnerom Petrol BH Oil Company najuspješniji takmičari će predstaviti svoje šale i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine.

Zbog velikog interesovanja, sva mjesta u caffe clubu Gogo su rezervisana, a za sve one koji nisu uspjeli rezervisati svoja mjesta, finale Šereta mogu pratiti uživo iz caffe cluba Gogo putem portala Klix.ba.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...