Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kur'an je pobijedio Bibliju ;)
Vrijedjanje i omalozavanje tudje vjeroispovijesti,ubijedjenja i nadanja je najnizi nivo na koji se moze pasti.
Nemogu se uspoređivati dvije neusporedljive stvari. Teorija evolucije je samo jedna od mnogih teorija, u nizu ljudskih nagađanja na razne teme i u raznim oblastima. Poznato je da organi npr električne drhtulje koja živi u moru nisu evoluirali pa da su takvim nastali, što je znao i sam Darwin, koji je naišao na čitav niz neriješenih pitanja koje apsolutno odudaraju od njjegove teorije, ali kako ništa prihvatljivije nije u tom biološkom teoretiziranju bilo nekako je konvencionalno usvojena ta Darwinova teorija i po tome se uči u polovici današnjeg svijeta. Ele nejse. Stvari kako rekoh nisu uporedljive u smislu :Bog ili Darwin, što je fakat morbidno i stupidno uopće dovoditi u korelaciju, pa je bjelodano jasno da se postavlja kriva premisa kod vaganja Biblija (Kur an, Talmud, svejedno) ili Darwin. Pravo pitanje je Evolucija ili Kreacija, 5/6 čovječanstva će reći kreacionaizam, tj da je svijet Božje stvorenje.
Svako je ocekivao da Biblija pobijedi, ali ja nisam ocekivao da samo 2% bude razlike izmedju Darvina i Biblije.
Kad narod vise voli bajke nego realnost , kao i sa onih 100000 radnih mjesta
U svakoj po jedan imam, eto ga radnih mjesta, niko nije specificirao kojih, ha ja :)
Vidis kad i to uzmes u obzir u svakoj dzamiji po jedan zaposleni i to je 100000 zaposlenih , samo sto to nije proizvodna djelatnost , oni u sustini kao i politicari zive na tudjoj grbaci , kao i crkveni sluzbenici , vidim u Hrvatskoj im vlast u deset godina dala 6 milijardi kuna a narod gladuje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je Bogd'o u čitavom svijetu Biblija uz Kuran najčitanija.. i da ono što se pročita i sprovede
Pa vidiš da ljudi neće Šerijat.
kabaš : zar ti toliko smetam :(
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zar je neko sumnjao ?
manifest omiljene nacionalne stranke