{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Besplatna Noć klikeraša za drugu utakmicu reprezentacije na SP

18.6.2014. u 15:28
16
3
Besplatna Noć klikeraša za drugu utakmicu reprezentacije na SP
16
Besplatna Noć klikeraša za drugu utakmicu reprezentacije na SP
Pobjednici prve Noći klikeraša
Nakon uspješnog prvog pub kviza Noć klikeraša, Caffe club Gogo i Magacin Kabare pripremaju novu Noć klikeraša i sjajnu atmosferu za drugu utakmicu reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Nakon prvog pub kviza Noć klikeraša, koji je održan prije prve utakmice Svjetskog prvenstva u Brazilu, ove subote za nestrpljive navijače Bosne i Hercegovine, Caffe club Gogo i Magacin Kabare pripremaju još jedan pub kviz i sjajnu zabavu. Nervozu pred utakmicu Zmajeva najbolje će smiriti Seka Reuf i Lana, koje su pripremile sjajnu zabavu i odlična pitanja.

Osim pitanja vezanih za fudbal i svjetska prvenstva, te reprezentaciju BiH u fudbalu, sedam timova koji su učestvovali u prvom pub kvizu odgovaralo je i na pitanja opšteg znanja, poznavanja svjetske i domaće književnosti, ali i pitanja poput sekcije Rodžene Sarajlije u kojima su takmičari pokazali znanje o Sarajevu. Ove subote Lana i Seka Reuf pripremile su nove grupe pitanja, koja naravno neće biti samo vezana za sport.

Kako bi razbili napetost i nervozu Noći klikeraša, Seka Reuf i Lana su pripremile muzičke hitove i navijačke pjesme sa kojima će se dočekati početak druge utakmice naših reprezentativaca. Baš kako ni naši reprezentativci neće izaći nespremni na teren u Brazilu, Caffe clubu Gogo i ekipa Magacin Kabare će se pobrinuti da svi koji se pridruže tu večer spremno dočekaju drugi nastup naših fudbalera.

Ulaz i za ovu, kao i sve događaje Svjetskog kod Goge je besplatan, ali s obzirom da je broj mjesta ograničen, potrebno je ranije izvršiti rezervaciju i to putem broja telefona 066 714 587, na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: